>

Hondsrugtours

Uw betrouwbare partner voor unieke en duurzame toertochten in het prachtige gebied van de Hondsrug.

Hondsrug Tours is opgericht met één doel voor ogen – om de pracht van onze regio op een plezierige en milieuvriendelijke manier te delen. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die de schoonheid van de natuur respecteren en ernaar streven om dit op een duurzame manier aan onze klanten te laten zien.

>

Onze E-choppers

Bij Hondsrug Tours zijn we bijzonder trots op onze vloot van E-choppers. Deze elektrisch aangedreven tweewielers zijn een plezier om te rijden en zorgen voor een unieke manier om het prachtige Hondsrug gebied te ontdekken. Ze zijn stil, comfortabel en, het belangrijkste, ze zijn 100% milieuvriendelijk.

Hoge kwaliteitsstandaard: Bij E-Chopper Tours hechten wij veel waarde aan de betrouwbaarheid en veiligheid van onze voertuigen. Daarom worden al onze E-Choppers na elk gebruik grondig geïnspecteerd op onderdelen zoals remmen, verlichting, accu en elektromotor. Zo garanderen wij een zorgeloze ervaring tijdens uw rit. Ons team van ervaren monteurs zorgt ervoor dat elke E-Chopper in uitstekende staat verkeert voordat u op avontuur gaat.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning: Gaat u voor het eerst op pad met een E-Chopper? Geen zorgen! Ons deskundige en vriendelijke team staat klaar om u alle benodigde uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we uitgebreide routebeschrijvingen en aanbevelingen voor bezienswaardigheden en horecagelegenheden, zodat u optimaal kunt genieten van uw E-Chopper avontuur.

>

Onze diensten

Naast het verhuren van E-choppers, bieden we ook verschillende tourpakketten aan. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om u de meest pittoreske routes, fascinerende historische bezienswaardigheden en lokale verborgen juweeltjes te laten zien.

Of u nu kiest voor een zelfgeleide tour met behulp van onze gedetailleerde routekaarten, of de voorkeur geeft aan een begeleide tour met een van onze ervaren gidsen, wij zorgen ervoor dat uw ervaring met Hondsrug Tours onvergetelijk wordt.

>

Pechhulp

Wat gebeurt er als u pech krijgt? Maakt u zich geen zorgen! Hoewel de kans klein is – dankzij onze hoge onderhoudsstandaarden en regelmatige controles van onze e-choppers – zijn wij er altijd om u te helpen. Mocht er iets misgaan, dan staat ons team van professionals klaar om u bij te staan. We komen u halen en zorgen ervoor dat u uw tocht snel kunt voortzetten. Bij Hondsrugtours staat uw veiligheid en tevredenheid altijd voorop.

>

EXPLOREREN IN DE BUURT VAN KLIJNDIJK?

Zoekt u naar een unieke, duurzame manier om de prachtige natuur rond Klijndijk en de omliggende campings en resorts te verkennen? Dan bent u bij Hondsrugtours aan het juiste adres!

Van Landal Het Land van Bartje tot Camping Emmen, Camping Zandpol, Parc Sandur, de Ermerstrand Waterskibaan, Camping Schoonoord, Camping Wezuperbrug en Molecaten Kuierpad, onze e-choppers brengen u dichterbij de wonderen van de regio dan ooit tevoren.

Stap op een van onze e-choppers voor een rit door het prachtige Geopark De Hondsrug, of bezoek het historische Hunebedcentrum in Borger. 

>

BENIEUWD?

Hondsrug Tours is opgericht met één doel voor ogen – om de pracht van onze regio op een plezierige en milieuvriendelijke manier te delen. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die de schoonheid van de natuur respecteren en ernaar streven om dit op een duurzame manier aan onze klanten te laten zien.