Ontdek hondsrug

Ben je op zoek naar een unieke en duurzame manier om de betoverende natuur rond Klijndijk en de omliggende campings te verkennen? Bij Hondsrug Tours hebben we de perfecte oplossing voor jou! Stap op een van onze elektrisch aangedreven E-choppers en laat je meevoeren naar de adembenemende schoonheid van Geopark De Hondsrug.

Geniet van de natuur

Of je nu verblijft in Landal Het Land van Bartje, Camping Emmen, Camping Zandpol, Parc Sandur, de Ermerstrand Waterskibaan, Camping Schoonoord, Camping Wezuperbrug of Molecaten Kuierpad, onze E-choppers brengen je dichterbij de wonderen van de regio dan ooit tevoren. Geniet van de vrijheid van elektrisch rondtoeren terwijl je de charme van de omgeving verkent.

Bij Hondsrug Tours gaan we verder dan alleen het verhuren van E-choppers; we bieden een unieke manier om de natuurlijke pracht van de regio te ervaren. 

Een rit door Geopark de Hondsrug

Geopark De Hondsrug is een prachtplek dat wacht om ontdekt te worden. Stap op je E-chopper en laat de stilte van de natuur je omarmen terwijl je door dit prachtige geopark glijdt. Ontdek glooiende heidevelden, schilderachtige bossen en sfeervolle meren. Het gevarieerde landschap biedt een overvloed aan flora en fauna, waardoor elke bocht van je avontuur een nieuwe verrassing onthult.

Historisch Erfgoed in Borger

Breng een bezoek aan het historische Hunebedcentrum in Borger en duik diep in de prehistorie. Onze E-choppers brengen je moeiteloos naar deze historische plek, waar je de mysteries van de Hunebedden kunt ontrafelen en een fascinerend inzicht krijgt in het leven van onze voorouders. Het is een reis door de tijd die elke natuurliefhebber en geschiedenisfan zal waarderen.
 

Geniet van de vrijheid

Wat onze E-choppers zo bijzonder maakt, is niet alleen hun milieuvriendelijke karakter, maar ook de vrijheid die ze bieden. Ga op pad met vrienden, familie of zelfs alleen en bepaal je eigen tempo. Stop onderweg voor een picknick in de natuur, laat je verrassen door de lokale flora en fauna, en geniet van de rust die de natuur te bieden heeft.
 

Geniet van onze prachtige

E-choppers

Previous slide
Next slide

Dus waar wacht je nog op? Stap op een van onze elektrische tweewielers en laat je betoveren door de ongerepte natuur van Geopark De Hondsrug. Een avontuur wacht op jou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *