Betrouwbare Partner in Duurzame Toertochten

Bij Hondsrug Tours staat één doel centraal: de pracht van onze regio op een plezierige en milieuvriendelijke manier delen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor unieke en duurzame toertochten in het schitterende gebied van de Hondsrug. Ons team van gepassioneerde professionals respecteert de natuur en streeft ernaar deze op een duurzame wijze aan onze klanten te presenteren.

Onze e-choppers

stil comfort veilig

Bijzonder trots zijn we op onze vloot van E-choppers – elektrisch aangedreven tweewielers die een unieke manier bieden om het prachtige Hondsrug-gebied te verkennen. Ze zijn niet alleen stil en comfortabel, maar bovenal 100% milieuvriendelijk. Een rijervaring die niet alleen bijdraagt aan jouw avontuur, maar ook aan het behoud van de natuur.

Onze hoge kwaliteitsstandaard is geen loze belofte. Elke E-Chopper ondergaat grondige inspecties na elk gebruik. Onderdelen zoals remmen, verlichting, accu en elektromotor worden nauwkeurig geïnspecteerd. Dit waarborgt een zorgeloze ervaring tijdens jouw rit. Ons team van ervaren monteurs zorgt ervoor dat elke E-Chopper in uitstekende staat verkeert voordat je op avontuur gaat.

Persoonlijke Ondersteuning en Begeleiding

Heb je nog nooit op een E-Chopper gereden? Geen zorgen! Ons deskundige en vriendelijke team staat klaar om alle benodigde uitleg te geven en jouw vragen te beantwoorden. Van uitgebreide routebeschrijvingen tot aanbevelingen voor bezienswaardigheden en horecagelegenheden, we bieden persoonlijke begeleiding zodat je optimaal kunt genieten van jouw E-Chopper avontuur.

Pechhulp: Jouw Veiligheid Voorop

Wat als je onverhoopt pech krijgt? Dankzij onze hoge onderhoudsstandaarden en regelmatige controles is de kans klein, maar mocht er iets gebeuren, dan staat ons team van professionals paraat. Jouw veiligheid en tevredenheid hebben altijd onze hoogste prioriteit.

snel

Ons team staat klaar om snel ter plaatse te zijn om eventuele problemen op te lossen, zodat je jouw avontuur zonder al te veel oponthoud kunt voortzetten.

volledig

Onze grondige inspecties en regelmatige controles van de E-choppers na elk gebruik, zorgen voor het voorkomen van potentiële pechgevallen. Hierdoor zorgen we voor betrouwbare voertuigen voor jouw rit.

compleet

Of je nu overdag of ‘s nachts pech hebt, ons team staat gedurende u hele rit paraat om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je weer zorgeloos op pad kunt gaan.

Reserveer Nu voor een Onvergetelijk Avontuur!

Naast het verhuren van E-choppers bieden we ook zorgvuldig samengestelde tourpakketten aan. Deze brengen je naar de meest pittoreske routes, fascinerende historische bezienswaardigheden en lokale verborgen juweeltjes. Of je nu kiest voor een zelfgeleide tour met behulp van onze gedetailleerde routekaarten of de voorkeur geeft aan een begeleide tour met een van onze ervaren gidsen, Hondsrug Tours zorgt ervoor dat jouw ervaring onvergetelijk wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *