Hondsrugtours & This en Aafke

Arrangement

Bent u op zoek naar een leuk, gezellig en kindvriendelijk all you can eat restaurant in Drenthe? Kies dan eens voor een onvergetelijke ervaring bij Thijs & Aafke!

Ontdek Drenthe op de E-Choppers en Geniet van een Heerlijk Buffet bij Thijs & Aafke!

Zoekt u een avontuurlijke en duurzame manier om de adembenemende landschappen van Drenthe te verkennen? Sluit uw dag dan af met een culinaire traktatie bij één van de gezelligste buffetrestaurants in de regio! In samenwerking met Buffetrestaurant Thijs & Aafke biedt Hondsrugtours een unieke excursie door het prachtige Geopark de Hondsrug, waarna u kunt genieten van een uitgebreid live cooking buffet.

Arrangement

Praktische Informatie

– Prijs: €64,95 p.p.
– Inclusief: 3 uur e-choppen en een all-in buffet van 2,5 uur.
– Reserveren is noodzakelijk. E-choppen is mogelijk van 14:00 uur tot 17:00 uur met aansluitend een uitgebreid buffet.
– Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen via [contactformulier link] of bellen naar 0591-580035.

Dompel uzelf onder in de rijke cultuur en natuur van Drenthe en eindig de dag met een culinaire hoogstand bij Thijs & Aafke. Reserveer nu voor een onvergetelijke ervaring!

Over Buffetrestaurant Thijs & Aafke

Gelegen in het charmante Klijndijk, nabij Emmen, biedt Thijs & Aafke een onvergetelijke culinaire ervaring. Met een constant aangevuld lopend buffet, waarin zowel koude voorgerechten als verse warme gerechten worden aangeboden, is er voor ieder wat wils. Voor de fijnproevers is er de mogelijkheid om à la minute vis of vlees te laten bereiden tijdens live cooking sessies. En als zoete afsluiter? Een uitgebreid toetjesbuffet dat het water in de mond doet lopen. Kinderen zijn niet vergeten – ze kunnen spelen in de speciale speelhoek en genieten van hun favoriete gerechten van het buffet.

Het Arrangement

Begin uw avontuur op de 100% elektrische e-choppers van Hondsrugtours. Verken pittoreske landschappen, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden zoals het Hunebedcentrum in Borger. Na deze opwindende rit kunt u ontspannen en genieten van een overheerlijk buffet bij Thijs & Aafke, waar gezelligheid en smaakvol eten centraal staan. Het arrangement is inclusief 3 uur e-choppen en een 2,5 uur durend all-in buffet.

Nog niet helemaal zeker?

Neem contact op voor de mogelijkheden.